Yleistä hevoskasvatuksestamme

Hevoskasvatuksessamme pyrimme tuottamaan mahdollisimman potentiaaleja FWB-ratsuja kilpailukäyttöön. Pääasiassa ratsutamme varsat 4-5 vuotiaiksi, jolloin tulevan uuden omistajan on jo helpompi arvioida hevosen soveltuvuutta tulevaan tehtävään.

Tällä hetkellä varsottaminen on kuitenkin markkinatilanteen takia jäissä.
 
Tässä riemukas video varsojen innosta kesälaitumelle päässystä toukokuussa 2008. Katso video.
 
 
 
 
Hevosemme

 Notholmens Daphne, tamma, s. 2004. i Danone, ei Gauguin de Lilly. Erittäin hyvä- ja isoliikkeinen kaunis koulutamma. Kilpailee  vaativa B ja A tasolla säväyttäen varsinkin näyttävällä ravillaan, jota tuomarit ovat luonnehtineet mm "ilmava, lennokas, joustava ja eteenpäin pyrkivä".   Video Daphnesta jossa valmentajamme Ninni Pölönen ratsastaa sillä ja video 2013 kesältä Husön kilpailuista tästä linkistä:  http://youtu.be/KOW9gtOr4ng

Syrah Perrier, s 2009, tamma, isä Sancisco. Näyttävä ja pitkäjalkainen tamma. Sillä on erittäin hienot liikkeet.   Syrri on kapasiteetikas mutta luonteikas ja sen kanssa tehdään tiiviisti töitä . Sen kanssa ei ole vielä varsinaisesti päästy kilpaimeaan. Katso video Syrristä.
 
 
 
Varsat - Nuoret hevoset

 
Tamma de la Nicorette, syntynyt 2013, isä L`Espoir emä Tabu. Menestynyt näyttelykehissä saaden I-palkinnon sekä kaikissa ikävuosissaan sekä EBEF:ssä.
Aloittaa nuorten hevosten luokista kaudella 2018.