Ratsastuspalvelut

Ratsastuksen opetus
Tunnit yleensä 3 ratsukon ( joskus max neljän) pienryhmissä.  Tunnit pidetään viikolla klo 17-20 sekä viikonloppuna klo 13-16.  Opetuskäytössä on hevosia ja poneja. Annamme myös yksityistunteja omalla tai tallin hevosilla.
 
Opettajana toimii Jukka Jokinen, joka on hevostellut jo useamman vuosikymmenen ja kilpaillut niin koulu-, kenttä- kuin esteratsastuksessakin alue- ja kansallisella tasolla itse kouluttamillaan hevosilla. Tällä hetkellä Jukka kilpailee kansallisella tasolla kouluratsastuksen vaativissa luokissa ja valmentautuu itse säännöllisesti GP-ratsastaja Susanna Hyypiän avulla.
Videota  estetunnilta.
 
Hinnat ja muut vastaavat tiedot kausitiedotteissa.

Syyskausi 2020
Vakiotunneille mahtuu muutama mukaan. Tule mukaan kehittymään tehokkaissa pienryhmissä. Kausi alkaa koulujen kanssa samalla viikolla. Alkeistunteja myös yksityisesti.
 
Turvallisuus
Turvallisuuteen kiinnitämme huomiota, tallilta saa turvakypärät ja kaikilla hevosilla on mm. turvajalustimet. Maastoratsastukset tehdään vain tilan omalla 30 ha alueella ei yleisillä maanteillä.

Maneesi
20x40 m kokoinen harjoitusmaneesi antaa hyvät ja turvalliset harjoitteluolosuhteet ympäri vuoden hyvällä kuitupohjalla.  Lisäksi käytössäa 50x50 m aidattu estekenttä ja täysimittainen 20x60 m koulukenttä.

Maneesi on turvatarkastettu syksyllä 2013 ja havaittu turvalliseksi käyttää. Ohessa
 
Kuva: Jukka ja Daphne kesällä 2011