Opetushevoset:

Kaikki käyttämämme hevoset ovat terveitä ja kilttejä. Suurin osa niistä on myös ollut kilpahevosina – tai ponina. Hevoset tekevät vain 1-2 tuntia töitä päivässä, joten ne eivät ole puutuneita.

 
 Thielo, ruuna, s. 1996, hollantilainen poni, sk 144 cm Hyväliikkeinen FEI-poni, kilpaillut Hollannissa ja Saksassa pääasiassa esteissä ja sillä on useita voittoja sekä sijoituksia 120 cm luokista, Suomessa kilpailtu menestyksekkäästi kansallisen ja aluetason kouluratsastuksessa sekä esteratsastuksessa. 
 
Gallops Flemmie, s. 2007, tamma, i Flemmingh, isänisä Da Capo, säkäkorkeus 162 cm. Siro ja jalo nuori tamma. Katso video Emmistä. 5-vuotiaana Emmi kilpaili kansallisissa koululuokissa, mutta on nyt vaihtanut roolia kilpahevosesta opetustehtäviin.
 
True Perrier, s. 2003, ruuna, sk 167 cm, i Kansas, vauhdikas ja eteenpäin pyrkivä estetykki. Roolla ratsastaja saa kokea miltä oikea kilpahevonen tuntuu. Roota ratsastavat vain kokeneet ratsastajat sen herkkyyden takia. Koska Roo ei niin pidä autolla kulkemisesta, sen oma kisaura vaihtui työskentelyyn ratsastajien kehittämiseksi. Video Roon estetreeneistä 5-vuotiaana.
 
Whinny Boy (Vili), Connemara-ruuna, sk 150 cm, s.1999. Kaunis ja kiltti poni, joka sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, koska on kasvanut hieman ylikorkean ponin mittoihin. Vilin mielipuuhaa on hyppääminen, mutta koulukiemurat avo- ja sulkuväistöineen sujuvat siltä myös. Tässä video-otoksessa Vili töissä tunnilla.

KaiReelia, tamma, sk 140 cm
Kovan tason esteponi, mm kaksinkertainen Viron mestari kenttäratsastuksessa. Nyt vanhemmiten yhä enemmän lasten luottoratsuna. Video Ressusta.

 
Reino, ruuna, sk n 146 cm
Eestin hevonen, jolla voi niin lapset kuin aikuisetkin ratsastaa. Se liikkuu reippaasti ja myös hyppää hyvin sekä halukkaasti. Reino on syntynyt 2008.